Gymnastikafdelingen 
Program 2023/2024  

 TILMELD dig vores hold

Skriftlig beretning 2020/2021 til Generalforsamling og årsmøde 24.3.2021


Se og læs referat fra generalforsamlingen og årsmødet her


Beretning for sæsonen 2020/2021

 

Ordinær generalforsamling den 26.2.2020

Ved generalforsamlingen/årsmødet var bestyrelsen og en forælder mødt.
Formand Mette Schack Wiingaard var på valg og forsætter.
Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer for 2 år. Dorte genvalgt og Camilla Andersen valgt ind som nyt medlem, velkommen til Camilla.
Valg af suppleanter for 1 år. Ingen


Sommersæson 2020:

Vi blev desværre Coronaramt så sæsonen sluttede 12. marts 2020.  Dog dansede Ballroom og yoga videre uden for når vejret var til det.  
 

Vintersæson 2020/2021:

Sæsonen burde være i fuld gang. Vi startede godt ud indtil den 29. oktober hvor forsamlingsforbuddet blev 10 personer og alle over 12 skulle bære mundbind til og fra salen. Alle børnehold kunne fortsætte. Der måtte blot ikke komme forældre ind i salen. Vi sprittede og vaskede. Ballroom, Dansehold og Yoga blev ændret så vi oprettede 2 hold (10 personer) af 45 min også skulle man tilmelde sig til formanden der hver søndag sendt mail til dem der kunne være med den kommende uge. Det forsatte så til den 8. december hvor alt blev lukket ned til den 2. januar. Her er vi så stadig. Ballroom, dansehold og yoga køre online på de tider holdene er oprettet på.  
Vi har i februar måned skrevet under på en samarbejdsaftale mellem Høje -Taastrup Kommune og FHI Gymnastik om ”Kom og vær med” (Motion og fællesskab på recept). Aftalen er fra 1.februar 2021 til 31.12.2022.    
Vi vil rigtig gerne tilbyde andre hold men mangler instruktører. Så har du lyst vil vi gerne betale din uddannelse. Hjælpeinstruktører til vores børnehold vil vi også rigtig gerne have. Så går du og brænder for gymnastik og er vild med skønne børn hører vi meget gerne fra dig. Som hjælpeinstruktør er der også mulighed for at komme på kursus hvis du har lyst til det.                                                           
Indberettede medlemstal 1.1.2020-31.12.2020 er 219

.

Planlagte arrangementer:   


Forårsopvisningen lørdag den 28/3-2020: Kunne ikke gennemføres på grund af Coronarestriktioner.
Dette års forårsopvisning var planlagt til 17.4.2021.                                                                           
Julearrangementer: Familiehold, krudtugler og turbobørn nåede lige julehygge inden nedlukningen.

 

Bestyrelsen og samarbejdspartnere.

Til bestyrelsen vil jeg endnu engang udtrykke min største tak og ros, for jeres altid velvillige og store arbejdsindsats samt opbakning i det forløbne år.

TUSIND TAK DAMER.                                                                                     

Også en stor tak til vores instruktørkorps, som vi er rigtig glade for. I er alle utrolig engagerede og meget vellidte af vores medlemmer. Tak fordi I vil være med i gymnastikafdelingen.

Tak også til hovedformand Jan Kock, hovedbestyrelsen og de øvrige afdelinger for er godt samarbejde til skolens pedeller skal også lyde en tak, det er rart, at vi i fællesskab får tingene til at fungere hen over vinteren, samt at I altid har tid til at høre på / hjælpe, når man kontakter jer.

Mette Schack Wiingaard
Formand

Besøg vores side
FHI Gymnastik | Formand Mette Schack Wiingaard | Mobil: 2812 2312 | Mail: wiingaard.mette@gmail.com