Beretning for sæsonen 2013/2014

 
Ordinær generalforsamling den 11. marts 2014
 
Ved generalforsamlingen 2013 mødte gymnastikbestyrelsen, 2 medlemmer og hovedformanden for Fløng Hedehusene Idræt. Alle i bestyrelsen forsatte.
 
Sommersæson 2013:
Vi oprettede 4 sommerhold 2 børnehold og 2 voksenhold. Vi måtte dog slå de 2 voksenhold sammen pga. for få tilmeldte.
 
Sommerstævne var der desværre ikke noget af, da DGI havde valgt et nyt koncept.
 
Vintersæson 2013/2014:
Vi startede tilmeldingen medio august og i år igen kunne vi følge med i tilmeldingerne som tikkede ind.
 
Sæsonen 2013/2014 er jo allerede i fuld gang med et medlemstal på 261.
 
Vi har i denne sæson vores motionshold på banen igen. Voksenholdene er også fordelt bedre end sidste sæson hvor vi havde gymnastik mandag og tirsdag og i nuværende sæson mandag, onsdag og torsdag.
 
Vi har i den nuværende sæson ændret meget på vore hold, som vi nu kan mærke både fordele og ulemper ved.  Alle vores oprettede hold kører og heldigvis nåede vi lige at oprette et ekstra børnehold, hvilket er det hold der nu topper med 31 små Pink Panters.
 
Så tak til instruktører, medhjælpere og bestyrelsesmedlemmer for jeres engagement.
 
Tusind tak til jer alle.
 
Arrangementer:
 
 • Forårsopvisningen søndag den 21/4-2013:
  Det var igen en helt fantastisk flot forårsopvisning med masser af kreativitet og stemning. De fleste hold deltog i afslutningen.
   
  Hele hallen var pyntet med flotte ballontræer. (Stor tak til bestyrelsen)
   
  Endnu engang var der mange tilskuere, som alle var med til at gøre dagen til en god oplevelse for alle medlemmer. Vi arbejder i øjeblikket på en ny brandplan til kommunen for at få tilladelse til at udvide vores siddepladser.
   
  Dette års forårsopvisning afholdes den 6. april 2014 kl. 11.00 i Fløng Hallen. Udsmykning, opstilling og generalprøver vil i år være lørdag den 5. april.
   
 • Sankt Hans 2013
  Solrig dansk sommeraften.
  Gymnastikafdelingen og håndboldafdelingen deltes igen om boden med salg af slik og drikkevarer. 
   
  Godt og vellykket arrangement – Tak til jer som deltog som kioskmedarbejdere’.
   
 • Idræt event 2013
 • For andet år i træk havde kommunen ønsket vores deltagelse ved årets Idrætsevent i City 2. Her var der ca. 50 børn og nogle modige voksne der viste lidt af hvad vi kan tilbyde her i Fløng.  Stor tak til alle de modige børn, voksne og Instruktørerne Sine og Chatarina.
 
 • Danseturnering. Den 26. januar holdt vil danseturnering i festsalen. Det var et par forrygende timer hvor børnene gav den gas. Stor tak til forældre, søskende og ikke mindst bedsteforældre for deres helt utrolige opbakning til dette arrangement. Tak til bestyrelsen for bagning og salgsarbejdet. Tak til Jack der var den hårde og retfærdige dommer. Sidst men ikke mindst tak til Sine og Chatarina for planlægningen af turneringen.
 
 • Bestyrelsen og samarbejdspartnere. Til bestyrelsen vil jeg endnu engang udtrykke min største tak og ros, for jeres altid velvillige og store arbejdsindsats samt opbakning i det forløbne år.  
 
 • TUSIND TAK PIGER.
   
  Også en stor tak til vores instruktørkorps, som vi er rigtig glade for. I er alle utrolig engagerede og meget vellidte af vores medlemmer. Tak fordi I vil være med i gymnastikafdelingen.
  Tak også til hovedformand Jan Kock, hovedbestyrelsen og de øvrige afdelinger for er godt samarbejde.
   
  Til skolens pedeller skal også lyde en tak, det er rart, at vi i fællesskab får tingene til at fungere hen over vinteren, samt at I altid har tid til at høre på / hjælpe, når man kontakter jer.
   
   
  Mette Schack Wiingaard
  Formand
FHI Gymnastik | Mette Schack Wiingaard | Fløng | Tlf.: 28122312